View profile

Bra Spam #20

Revue
 
Hänger inte riktigt med i nyhetsflödet den här veckan men Zlatan har tydligen gjort nåt oförlåtligt o
 

Bra Spam

November 29 · Issue #20 · View online
Bra Spam är nyhetsbrevet formerly known as podden Bra Snack (du vet den som vann pris som bästa nykomling typ 2016) men som nu alltså är ett nyhetsbrev i stället.

Hänger inte riktigt med i nyhetsflödet den här veckan men Zlatan har tydligen gjort nåt oförlåtligt och Mikael Damberg+polisen är pinsamma i sociala medier. Om det är några som inte borde få ha så fria tyglar på internet är det fan politiker och polisen. Har det någonsin lett till nåt bra att de två grupperna har sociala medier-konton? Lars Ohlys snopp är väl det enda. Och den var bara lite kul. OM NI FATTAR :D. Äh, nu kör vi nyhetsbrev!

HITTAT PÅ INTERNET
Det här instagramkontot om hur man hoppar som en häst. Eller det här om hur man springer som en.
Ekorrarna på UT Austin har fått en egen årsbok. De har givetvis ett helt fantastiskt instakonto också.
Den här artikeln om amish tiktokare.
Har vi haft med den här förr? Det *känns* som vi kanske har haft med den förr men skit samma: /r/happycryingdads tål att påminnas om.
Lär dig alfabetet med Arnold Schwarzenegger.
En karta över alla städer Willie Nelson sjunger om i sina låtar. Spoiler: det är inte få.
Twittertråd om det bästa folk lärt sig i terapi.
Jessica Ellis
11 years ago, I was texting a dude I'd hooked up with a few times as I got ready for thanksgiving back in my hometown. "I forget, what's your town called again?" He asked. I told him. One EIGHT HOUR DRIVE later he appeared at my doorstep.
WHAT A DUMBASS.
Anyway we're married.
Min typ av influencer.
Den här fina tapeten. (Titta noga.)
Ibland går jag in bland mina gillade videos på Youtube och återupptäcker små guldkorn. Som den här hypnotiska tyska dansen. /Anna
Aktionstag Moll-Gymnasium Mannheim (Sport: Jump Style) 2012
Ny grej från Googles Arts and Culture-team: The Runway Palette. De har låtit ett AI analysera 144.000 tusen foton från catwalks och sortera in dem i färgpaletter och likhet. Rätt tufft.
Bra låt, fin video:
Mattiel - Millionaire (Official Video)
VAD VI KOLLAR PÅ
Den här dokumentärserien om skräckfilm på SVT Play. /Anna
Gammalt tips men sprang på Collateral på Netflix. Nicola Walker, en av mina favoritskådisar, är med och jag är svag för brittisk crime (jamen förlåt) så började se och den var rätt bra! Inget storverk på nåt sätt men bra skådisar och aktuellt ämne. /Anna
Jag tänkte kolla på den här nya Dolly Parton sång-inspirerade miniserien, Hearstrings, på Netflix i helgen. Om jag fattat saken rätt är varje avsnitt en helt fristående berättelse inspirerad av en av Dolly låtar och det låter ju faktiskt supermysigt??? /Nille
Dolly Parton's Heartstrings | Official Trailer | Netflix
VAD ANNA STÖR SIG PÅ DEN HÄR VECKAN
Folk som försöker “debattera” saker med mig på internet. SLUTA. Jag kommer aldrig, jag menar aldrig nånsin, diskutera med nån på internet. Eller jo kanske om jag är på dåligt humör men ångrar mig alltid efteråt. Internetdebatter är det absolut tråkigaste och mest meningslösa som finns. På riktigt, stäng alla kommentarsfält. Fan vad mycket bättre vi skulle må allihopa.
DET VAR ALLT!
Ha en FANTASTISK helg så hörs vi igenom en vecka.
– Anna & NilleDid you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue