View profile

Bra Spam - #36

Revue
 
Nä, nu var det längesen hörni! Förlåt för det men livet kom emellan. Inget dramatiskt utan bara tråki
 

Bra Spam

June 29 · Issue #36 · View online
Bra Spam är nyhetsbrevet formerly known as podden Bra Snack (du vet den som vann pris som bästa nykomling typ 2016) men som nu alltså är ett nyhetsbrev i stället.

Nä, nu var det längesen hörni! Förlåt för det men livet kom emellan. Inget dramatiskt utan bara tråkiga vuxensaker som “mycket på jobbet”. Det här blir dessutom sista nyhetsbrevet innan sommaruppehållet ☹️.
Vi lovar att vi ska skärpa till oss när vi kommer tillbaka i höst! Men ni som hängt med sedan Bra Snack-tiden vet att det är lite charmen med oss, att man aldrig vet var man har oss. Tihi. Ha en riktigt skön sommar så ses vi i höst! VI ÄLSKAR ER!

HITTAT PÅ INTERNET
Skriv och spela jazzpiano samtidigt.
Vänta va
Vänta va
Vänta … Är Kanye alltså INTE galen?
Bilder och röster från George Floyd-protesterna i USA.
Epic and Honest Mobile Home Commercial
En helt briljant liten tjänst som hjälper dig garantera att ditt mail kommer att fastna i mottagaren spamfilter. Perfekt om du t.ex. måste bjuda någon på en fest men helst inte vill.
Kanske det mest ok boomer-tips ni kommer få i det här nyhetsbrevet ever men JÄVELARRR vad jag är glad att jag investerat i en roxystolen den här sommaren. Årets variant har dessutom inbyggt kylfack och en ficka för mobil/snus/lurar på armstödet. OBS inte sponsrat inlägg.
Chris Redd
Hi. My name is Chris Redd and I’m addicted to starting debates in my comments I never intend on finishing.
Google har, av oklar anledning, knåpat ihop nån grej som gör att man kan spela piano ihop över webben. Bara att skicka länken till de du vill spela med.
Babs Gray
thinking of deleting social media and making the switch to organic anxiety
Varför inte passa på att lära dig vika lite nya pappersflygplan i sommar?
Nikki Glaser
My ultimate fantasy is telling a stranger, “you need to wear a mask” and as they go off about fake news and hoaxes, I say “oh no, I’m sorry, it’s because you’re ugly.”
Ett tiktok-konto av en tjej som heter Kate som är matte till en possum vid namn Paplo. Pablo är obv den stora stjärnan här.
Daphne K. Lee
Learned a very relatable term today: “報復性熬夜” (revenge bedtime procrastination), a phenomenon in which people who don’t have much control over their daytime life refuse to sleep early in order to regain some sense of freedom during late night hours.
Den här twittertråden om låtar som är samplade lärde iaf mig en del nytt.
Ni vet den där gamla videon med några brittiska lads som står i en trädgård och slår varandra med stolar? Hur som helst, den finns som spel nu!
VAD VI KOLLAR PÅ
Såg The Perfection med Allison Williams från Girls i huvudrollen. Knäpp film! Gillade. /Anna
Nu när BA Test Kitchen har tagit en paus för att lära sig att inte vara en rasistisk och diskriminerande arbetsplats har det blivit en hel del Nat’s What I Reckon i stället. Är även helt såld på trashiga Below Deck som finns på Netflix nu och handlar om besättningen på en mega yacht. /Nille
VAD ANNA STÖR SIG PÅ DEN HÄR VECKAN
Min granne som jag kallar för “vikingen”. Han beter sig som att han äger hela gården. Fy fan vad skönt det ska bli att flytta och slippa dig! Hoppas du läser det här.
THAT'S IT
Nu tar vi, som sagt, ett sommarbreak. Ses om ett tag igen!
– Anna & NilleDid you enjoy this issue?
If you don't want these updates anymore, please unsubscribe here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue